Rólam

Elromlott, megrekedt kapcsolatok segítője

"Az ember igazi lehetősége a másik ember."


Gondolatok

Egy kapcsolat általában nem csak úgy magától jó. Tenni kell érte. És nem csak úgy magától romlik el. Bár nem kellett volna, de tettünk érte. Valószínűleg valamit mi rontottunk el. Az elromlott dolgokat általában meg lehet javítani.

VIGYÁZAT!  A fogyasztói szemlélet veszélyes.

Nagy értékű dolgokat nem dobunk el egyből. Kocsit szervizbe, pecsétes szőnyeget tisztítóba viszünk. És persze elvárjuk, hogy jó állapotban kapjuk vissza őket. A PÁRKAPCSOLATUNK ELÉG NAGY ÉRTÉKŰ, nem? Ha elromlik, tudjuk hogyan lehet helyrehozni? Keressük a szakszerű javítást?

A JÓ HÍR az, hogy van ám lehetőség! Van szakszerű segítség. Meg lehet tanulni a mentés lépéseit. A saját és a közös boldogság érdekében igénybe kell venni a segítő szakembereket és eszközöket!

TE DÖNTESZMegjavítod vagy kidobod?

Magad irányítod az életedet. JAVÍTHATSZ, ha tudod hogyan kell. Ehhez kaphatsz segítséget tőlem.

Tudatosság és tenni akarás a kulcs.

Keress, HA TENNI AKARSZ!


Magamról

Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Nem elvárható, hogy egyszerűen kitaláljuk a másik gondolatát, közmondásunk erre utal. Ma ezt úgy mondjuk, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú minden emberi kapcsolatban. És nagyon nem mindegy mit, hogy mondunk ki. Az együttélésben egyenesen létfontosságú. A kapcsolat élete múlhat rajta. Kielégítő kapcsolathoz aztán különösen fontos az egymásra figyelő, őszinte beszéd.

Ezért kerestem és kínálok javítási, megoldási lehetőségeket. Magam és lányaink élettapasztalatával és tanulmányaim eredményével hozzá tudok járulni ahhoz, hogy jobbá tegyem azok életét, akiknek segítségre van szükségük. 

A Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet szakmai képzésén szereztem párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, "face to face" tréner képzettséget. Olyan pároknak mutatok kiutat, akiknek kapcsolata elszürkült, megrekedt vagy megromlott.

Akik segítségért fordulnak hozzám, azokat olyan munkafolyamaton viszem végig, amiben feltárhatják az okokat és megoldási lehetőségeket tanulhatnak meg. Számíthatnak feladatokra, én pedig az aktív közreműködésükre számítok.

Pedagógusként korábban rendszeresen szembesültem  azzal a tapasztalattal, hogy a gyerekekkel kapcsolatos minden nehézség a felnőttek életére vezethető vissza. Az ő problémáik mély nyomokat hagynak gyerekeikben.

Ha szülők, ismerősök kértek, elfogadtak tanácsot, segítséget tőlem, akkor hozzájárulhattam személyes lelki és családi jóllétükhöz. Megértettem, hogy a gyerekek boldogsága érdekében segíteni kell a felnőtteken. Ez fontos ösztönző számomra.

Ezért ma már csak a felnőttekkel foglalkozom. Párkapcsolatuk jobbítása a célom.   

Motivációm az, hogy hozzásegítsem a hozzám fordulót, hogy jól érezze magát a bőrében, jól érezze magát a kapcsolatában. Hiszem, hogy EZ MINDENKINEK MEGJÁR.


Kapcsolat