Olvasnivaló

Jó szívvel ajánlom mindenkinek saját gondolataimat, s amit másoktól tanultam.

FELNŐTT ÉLET

Ez nem a 18. szülinapon kezdődik.

Olykor egy fiatalra mondhatjuk, hogy felnőttes. Máskor harminc körüliekre mondjuk, hogy még olyan gyerekesek.

Talán te is hallottad már, hogy az a felnőtt, aki tud adni, elköteleződni és felelősséget vállalni. Párkapcsolatban mind a három dolog fontos, hiszen ezek meglétével teremthettek egymás számára biztonságot sugárzó terepet.

Babáktól felnőttekig mindenki számára fontos a biztonságos kötődés. Az ez iránti vágyat nem lehet kinőni. Pontosan ezt keressük párkapcsolatunkban is.

Biztosan fordult már elő, hogy pusztán azért tettél valamit, mert tudtad, párodnak az milyen örömet szerez. Történhetett az is, hogy valamilyen nehézségen a te segítségeddel, bátorításoddal tudott úrrá lenni. És figyeltél rá akkor is, ha magad is fáradt voltál.

Idegesíthet valamelyik szokása vagy tulajdonsága, de azt már nem lehet megváltoztatni. Azonban találsz annyi más jót, értéket, szeretni valót benne, hogy inkább ezekre helyezed a hangsúlyt. Ha így élsz, akkor nagyon jó dolga van a párodnak. S, ha te is mindezt megkapod tőle, akkor valószínűleg nincs is szükségetek az én tanácsaimra. :))) Megteremtettétek a biztonságos kötődés lehetőségét egymás számára.

Komolyan tesztek a kapcsolatotokért. Na, ez ám az igazi FELNŐTT dolog!!!!!!